Villa KGB - Corneliussen

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Ta kontakt hvis du sysler med tanker om en jobb som krever hammer, sag, en stødig hånd og et klart hode – vi kan hjelpe deg!


Corneliussen AS
Forusbeen 410, 4051 Sola

firmapost@corneliussen.no

Følg oss på Facebook


Christian Corneliussen
915 35 773 | christian@corneliussen.no

Einar Corneliussen
970 87 249 | einar@corneliussen.no

Henning Frankenberg
971 12 258 | henning.frankenberg@corneliussen.no

Richardas Bruzas
454 75 330 | richardas.bruzas@corneliussen.no

Michal Rychert
486 67 731 | michalrychert1984@wp.plRevheim - Corneliussen

Om oss

Fascinasjon for innovativ arkitektur

Corneliussen AS er et Sola-basert, familieeid byggefirma med røtter tilbake til 2000. Sans for godt håndverk, fascinasjon for innovative arkitektoniske løsninger og personlig engasjement har vært blant våre definitive styrker siden dag én. De siste årene har vi fokusert mest på nybygg, både hus og hytter, i tett samarbeid med flere av regionens fremste arkitekter.

Corneliussen AS drives av brødreparet Christian og Einar, og med våre andre dedikerte og kunnskapsrike ansatte er ingen jobb for liten. Ta kontakt hvis du sysler med tanker om en jobb som krever hammer, sag, en stødig hånd og et klart hode – vi hjelper deg!


Enebolig Håhammer - Corneliussen

Tjenester

Hus og hytter med arkitektonisk finesse og særpreg

Realisering av arkitekters idéer og strek er vår spesialitet. Med hammer, sag, en stødig hånd og et klart hode bygger vi hus og hytter i tett samarbeid med arkitekt og sluttkunder, og står på til alle parter er fornøyd.

Mange arkitekter kommer til oss når de har oppdrag om de mer forseggjorte og spesialutviklede byggeprosjektene. Sammen finner vi de beste løsninger på de mest avanserte byggeutfordringene – ingenting er umulig. Er du arkitekt med en spennende byggeutfordring eller skal bygge egen enebolig eller fritidsbolig med spesielle løsninger, finesser og særpreg, velg Corneliussen!